Werken bij het NPI

Het NPI is een gespecialiseerd centrum in Amsterdam voor behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblemen. Wij werken vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie. Het is ons vak om de behandelingen in samenspraak met de patiënt en verwijzer steeds verder te verbeteren.

Onderdeel van Arkin

Bij het NPI werken circa 200 medewerkers, waaronder psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen. Wij behandelen op 3 locaties in Amsterdam en op 1 locatie in Amersfoort. NPI is onderdeel van Arkin. Dé Randstedelijke GGZ aanbieder. De vacatures van NPI zijn dan ook terug te vinden op de website www.werkenbijarkin.nl.

Laatste stand van wetenschap

Het NPI speelt een belangrijke rol in specialistische opleidingen voor artsen die zich specialiseren tot psychiater en voor psychologen die zich specialiseren tot GZ psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Verder zijn veel NPI-medewerkers actief als opleider, docent en supervisor. NPI medewerkers verzorgen ook lezingen in onderwijsprogramma’s en op wetenschappelijke congressen. Al deze activiteiten zorgen er voor dat je met behandelaren te maken te krijgt die werken volgens de laatste stand van wetenschap.

Sta open voor wat anders is dan normaal

De cliënten van Dick, GZ-psycholoog bij NPI, zijn heel divers. Dat maakt het werk volgens hem juist speciaal. Zo lang je maar open staat voor wat anders is dan normaal. Kijk jij net als Dick ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij NPI.

Vacatures bij het NPI

Hier vind je een overzicht van de vacatures bij het NPI.

managementassistent NPI

Samen met 4 directe collega's ondersteun je het management van het NPI en zo vervullen jullie samen een belangrijke rol in het goed laten draaien van ons gespecialiseerde behandelcentrum. Benieuwd naar jouw werkplek in Amsterdam, de werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden? lees snel verder!
Opleiding: MBO
Aantal uren: 24
Locatie: NPI, Amsterdam
Geplaatst op: 4 mei 2022
Sluitingsdatum: 1 juli 2022
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: NPI
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

Psychiater Persoonlijkheidsproblematiek

NPI is specialist in persoonlijkheidsproblematiek en een TOPGGz erkende instelling. Wij staan voor behandelingen waar evidentie voor is.
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: NPI, Amsterdam West
Geplaatst op: 2 mei 2022
Sluitingsdatum: 27 juni 2022
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: NPI
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

Sociotherapeut MBT voor het Jongerenteam

Als Sociotherapeut MBT ben je specialist in de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie. Zo ga je met onze cliënten de samenwerkingsrelatie tot herstel aan! Interesse? Neem dan contact op!
Opleiding: HBO, WO
Min. aantal uren: 20
Max. aantal uren: 24
Locatie: NPI, Amsterdam Noord
Geplaatst op: 20 april 2022
Sluitingsdatum: 12 juni 2022
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: NPI
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

Psychiater persoonlijkheidsproblematiek

NPI is specialist in persoonlijkheidsproblematiek en een TOPGGz erkende instelling. Wij staan voor behandelzaken waar evidentie voor is.

Opleiding: WO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: NPI, Amsterdam Oost
Geplaatst op: 1 maart 2022
Sluitingsdatum: 20 juni 2022
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: NPI
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl