Werken bij het NPI

Het NPI is een gespecialiseerd centrum in Amsterdam voor behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblemen. Wij werken vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie. Het is ons vak om de behandelingen in samenspraak met de patiënt en verwijzer steeds verder te verbeteren.

Onderdeel van Arkin

Bij het NPI werken circa  130  medewerkers, waaronder psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen. Wij behandelen op 1 locatie in Amsterdam. NPI is onderdeel van Arkin. Dé Randstedelijke GGZ aanbieder. De vacatures van NPI zijn dan ook terug te vinden op de website  www.werkenbijarkin.nl.

Laatste stand van wetenschap

Het NPI speelt een belangrijke rol in specialistische opleidingen voor artsen die zich specialiseren tot psychiater en voor psychologen die zich specialiseren tot GZ psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Verder zijn veel NPI-medewerkers actief als opleider, docent en supervisor. NPI medewerkers  verzorgen ook lezingen in onderwijsprogramma’s en op wetenschappelijke congressen. Al deze activiteiten zorgen er voor dat u met behandelaren te maken te krijgt die werken volgens de laatste stand van wetenschap.

Huidige vacatures

Vanwege de toenemende vraag naar hoog gespecialiseerde zorg gaat het NPI uitbreiden. Naast de locaties in Amsterdam Oost en Noord betreedt het NPI per oktober 2019 een eigen pand in Amsterdam West en wordt er een nieuwe vestiging in Amersfoort opgezet. Als gevolg van deze uitbreiding is het NPI op zoek naar:

Klinisch Psychologen(KP), Psychotherapeuten(PT), GZ-psychologen(GZ), Master Psychologen, Sociaal Psychiatrische Verpleegkundigen(SPV), Verpleegkundig Specialisten(VS), Sociotherapeut.

Geïnteresseerd? Lees hier meer!

Sitemap